SEA (zoekmachine adverteren)

Meer klanten met advertenties in Google

Wil je snel potentiële klanten naar je website trekken? Dan is SEA, waarmee jouw advertentie tegen betaling boven en naast de natuurlijke zoekresultaten verschijnt, een uitkomst. De concurrentie op Google Ads is groot, dus het is belangrijk dat je je advertenties en campagnes slim opzet. Wij helpen je hierbij, zodat je de juiste balans vindt tussen kosten en conversies.

SEA - is dat iets voor mijn bedrijf?

Bovenaan in Google met SEA

Zoekmachine adverteren (SEA – Search Engine Advertising) zijn betaalde advertenties in Google of Bing. In principe betaal je niet voor de advertenties zelf, maar per klik op een advertentie. De prijs van deze klik is afhankelijk van het zoekwoord. Hoe meer bedrijven adverteren op hetzelfde zoekwoord (of zoekwoorden), hoe hoger de prijs. Wil je langer dan een week met je advertentiebudget doen? Besteed dan aandacht aan een goede strategie voor je Google Ads of Bing Ads campagnes.

 

Van doel naar strategie

De juiste zoekwoorden en advertentie-opbouw zijn cruciaal voor het slagen van een succesvolle campagne. Wij zorgen ervoor dat je campagne altijd perfect aansluit op jouw bedrijf en bedrijfsdoelen. Wil je dat potentiële klanten iets kopen in je webshop of een offerte aanvragen? Is het de bedoeling dat ze bellen? Met zoekmachine adverteren bereik je precies de goede mensen op precies het goede moment.

Untitled-6

De voordelen van SEA

Gericht en gecontroleerd adverteren met SEA

Zoekmachine adverteren heeft als grote voordeel dat je alles zelf in de hand houdt. Adverteren kan heel gericht; op regio, doelgroep, leeftijd of tijd. Omdat je per klik betaalt, heb je ook controle over je budget, mits je zorgt dat je prijs per klik binnen de perken blijft. Een goede SEA-strategie ondersteunt je SEO-werkzaamheden optimaal.

 

Ken je doelgroep

Met SEA leer je snel meer over je potentiële klanten en hun gedrag op je website. Alles is meetbaar en met de extra bezoekers krijg je sneller inzichten. Om zelf gevoel te krijgen bij de resultaten, geven we je maandelijks een update met de voortgang. Daarnaast sturen we de campagnes continu bij, in overleg met jou.

Wist je dat?

je tot 5 x zoveel bezoekers kunt trekken met Google Ads, ook met een kleiner budget?

De voordelen van SEA

Google Ads

Google Ads zijn de advertenties die getoond worden in Google. Dit zijn advertenties op je computer of op je mobiele telefoon. Omdat mobiel steeds belangrijker wordt, zorgen we ervoor dat we op mobiel een andere strategie hanteren.

Google Shopping

Heb je een webshop? Denk dan eens aan adverteren in Google Shopping. Google Shopping is een prijsvergelijker van Google, die vaak hoog in de zoekresultaten getoond wordt. Het voordeel is dat je zeer gericht verkeer naar je webshop en je producten trekt.

Remarketing

Laat twijfelende klanten niet lopen! Met remarketing richt je je specifiek op bezoekers die eerder op je website zijn geweest. Door relevante advertenties of content te tonen, trek je ze alsnog over de streep.

Bing Ads

Ondanks dat Bing minder gebruikt wordt dan Google, is het een interessant kanaal om te adverteren. Omdat de kosten nog redelijk laag zijn, bereik je met een kleiner budget al gauw behoorlijk wat mensen.

Google-adverteren-small
Google-shopping-logo
Bing-ads-logo

Je concurrenten voorblijven?

Wil je advies over de beste SEA-aanpak? Neem contact op, zodat we samen kunnen kijken welke aanpak het best bij jou en je bedrijf past.

Persoonlijk advies

Altijd open en eerlijke communicatie & een stapsgewijze aanpak. Van een sparringpartner die jouw bedrijfsdoelen vertaalt naar online acties.

Meten is weten

Een heldere strategie, afgestemd op jouw bedrijf. Ga voor datagedreven groei en ontwikkeling & duidelijkheid over werkzaamheden.
vanaf
180,-
per maand
  • Inzicht in je concurrenten
  • Advertentie-optimalisatie
  • Maandelijkse rapportage
  • Google Ads
  • Google Shopping
  • Remarketing

wil je niets missen?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen