SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Je website beter laten scoren in Google?

Een mooie website betekent niet automatisch dat je veel bezoekers naar je website trekt. En geen bezoekers betekent ook geen klanten. Gelukkig zijn er veel dingen die je kunt optimaliseren aan je website om extra bezoekers binnen te halen via zoekmachines zoals Google. Hieronder lees je meer over zoekmachineoptimalisatie, oftewel SEO.

SEO - wat is dat?

Zoekmachines blij maken

Met zoekmachineoptimalisatie (SEO – Search Engine Optimization) zorg je ervoor dat je website hoger verschijnt in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Bing. Zoekmachineoptimalisatie is naast SEA de beste manier om je website of webshop zichtbaar te maken voor potentiële klanten.

 

Van content tot linkbuilding

Zoekmachines lezen websites op een bepaalde manier. Hun zoekrobots kijken o.a. naar de structuur van de website, content, structuur van teksten, broncode en aanwezige links. Op basis hiervan bepalen zoekmachines welke website op welke positie staat. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de woorden die mensen intypen in de zoekbalk. Het beïnvloeden van dit proces noemen we SEO, wat staat voor zoekmachineoptimalisatie.

SEO-zoekmachine-optimalisatie

Werkwijze SEO

SEO-optimalisatie

Jouw website kan op verschillende manieren geoptimaliseerd worden. Om een goed beeld te krijgen van de huidige situatie is een SEO-analyse een goede start. Hiermee krijg je inzicht in alle SEO-verbeterpunten. Daarnaast kijken we welke aanpassingen we kunnen doen om de prestaties van je site te verbeteren.

 

Eerst zaaien, dan oogsten

Een goede SEO-strategie is belangrijk voor een hoge ranking in Google, zowel op korte als op lange termijn. Het kost tijd en moeite voordat je resultaten boekt met zoekmachineoptimalisatie. Een op jouw bedrijf afgestemde strategie is dan ook belangrijk.

Wist je dat?

een hogere positie in Google de betrouwbaarheid van je bedrijf aanzienlijk vergroot?

SEO-diensten

SEO Copywriting

Goede content en aantrekkelijke webteksten staan aan de basis van zoekmachineoptimalisatie. Door het gebruik van de juiste keywords, opbouw, paragrafen en relevantie word je beter gevonden.

Websiteanalyse

Hoe goed wordt je website eigenlijk gevonden? Wat zijn de belangrijkste pagina’s? Hier kom je achter wanneer je een uitgebreide websiteanalyse laat uitvoeren. Deze inzichten zijn waardevol voor je verdere SEO-werkzaamheden.

Techniek

Alle SEO-activiteiten aan je website beginnen bij de techniek. Zonder goede techniek hebben de werkzaamheden simpelweg minder impact. Denk hier bijvoorbeeld aan de snelheid van je website.

Adviesrapport

Wil je meer weten over de huidige staat van je website? Met een adviesrapport ontvang je concrete verbeterpunten op het gebied van interne links, structuur, content en het gebruik van zoekwoorden.

Zoekmachine optimalisatie

Je concurrenten voorblijven?

Wil je advies over de beste SEO-aanpak? Neem contact op, zodat we samen kunnen kijken welke aanpak het best bij jou en je bedrijf past.

Persoonlijk advies

Altijd open en eerlijke communicatie & een stapsgewijze aanpak. Van een sparringpartner die jouw bedrijfsdoelen vertaalt naar online acties.

Meten is weten

Een heldere strategie, afgestemd op jouw bedrijf. Ga voor datagedreven groei en ontwikkeling & duidelijkheid over werkzaamheden.
vanaf
360,-
eenmalig
  • Monitoring concurrenten
  • Pagina-optimalisatie
  • Mobile optimalisatie
  • Websiteanalyse
  • Linkbuilding
  • SEO copywriting

wil je niets missen?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen