Advies & strategie

Onafhankelijk advies voor elk online vraagstuk

Wil je een onafhankelijk en objectief advies over de effectiviteit en kwaliteit van jouw online activiteiten? Boomerank is de sparringpartner die je zoekt. Met een achtergrond in marketing & sales, bedrijfskunde en webtechnologie weten we waarover jij praat. Spar over de mogelijkheden en toepassingen van online binnen jouw bedrijf, zoals het vergroten van je omzet of leadgeneratie.

Advies in de volle breedte

Afgestemd op jouw bedrijfsdoelen

Weten welke mogelijkheden er op internet voor jouw bedrijf zijn, daar begint het mee. Een gedegen onderzoek, afgestemd op je bedrijfsdoelen, geeft waardevolle inzichten en richting. Bij het onderzoek zoomen we in op jouw situatie en behoefte en kijken we naar de totale bedrijfsvoering. Standaardoplossingen laten we links liggen, maatwerk is waar het om draait om succesvol online te kunnen ondernemen.

 

Inzicht in je positie op internet

Zou je graag weten hoe de concurrentie het doet? Hoe je ervoor staat ten opzichte van bedrijven uit jouw branche? Met een brancheanalyse of concurrentieanalyse kom je erachter wat de belangrijkste aandachtspunten zijn op internet. De analyse wordt opgeleverd in een concreet plan, zodat je je online positie verder kan versterken.

Online advies van een online specialist

Online groeien met een plan

Jouw website onder de loep

Heb je behoefte aan de mening van een expert? Wij kijken kritisch naar je website of webshop en komen met praktische verbeterpunten. Jouw site of webwinkel wordt beoordeeld op aspecten als design, techniek, content, datakwaliteit, zoekmachinevriendelijkheid, doelgroepgerichtheid, gebruiksvriendelijkheid en doelstellingen.

 

Gebruik de juiste marketingkanalen

Ga je voor omzetverhoging, personeelswerving, after sales, leadgeneratie of klanttevredenheid? Elk bedrijfsdoel vraagt om een andere online aanpak. De inzet en mix van de juiste marketingkanalen is belangrijk om de doelen te halen. Door naar jouw hele bedrijfsvoering te kijken, en hier de goede kanalen bij te vinden, komen we tot een succesvolle online marketingstrategie.

Wist je dat?

Investeren in online versterkt je concurrentiepositie. Ook op managementniveau is het belangrijk om online top of mind te blijven. Investeren in online betekent groei.

Van analyse tot uitvoering

Analyse & strategie

Succesvol online ondernemen begint met een goed plan en gedegen analyse. Boomerank helpt bij het opstellen van de juiste strategie om digitaal te groeien. En dan hebben we het over groeien in de volle breedte!

Online Marketing specialist

Wil je gebruikmaken van een online specialist, maar heb je geen budget voor een fulltime medewerker? Bij Boomerank huur je een online expert in voor vaste dagen in de maand. Dit kan op tijdelijke basis of voor een project, op locatie of op afstand.

Advies

Heb je hulp nodig bij een specifiek online vraagstuk? Of wil je een second opinion over je huidige marketingactiviteiten? Vraag ons dan om een vrijblijvend advies en kijk welke verbeterpunten jij kunt doorvoeren binnen je bedrijf.

Online advies in de volle breedte

Je concurrenten voorblijven?

Wil je meer weten? Neem contact op, zodat we samen kunnen kijken welke aanpak het best bij jou en je bedrijf past.

Persoonlijk advies

Altijd open en eerlijke communicatie & een stapsgewijze aanpak. Van een sparringpartner die jouw bedrijfsdoelen vertaalt naar online acties.

Meten is weten

Een heldere strategie, afgestemd op jouw bedrijf. Ga voor datagedreven groei en ontwikkeling & duidelijkheid over werkzaamheden.

wil je niets missen?

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen